HİPRAPTR-AĞUSTOS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

can sıkıntısı nasıl atlatılır?

;) can sıkıntısı nasıl atlatılır?

Mesaj tarafından İnvisible. Salı Ara. 06, 2011 10:56 pm

Kendi buldugum bir yönteme göre can sıkıntısını yenmek beyine düşüyor.Beynimizdeki düşünceler ne kadar olumlu olursa canımızın sıkıntısı bi okadar yok olur.Ben bunu test ettim gördüm.Bazı genç kızlar diyorlar canım sıkılıyor ne yapacağım felan..Bende onlara cevap olsun diye yazıyorum bunları.

Bilgisayar can sıkıntısı yapıyor!
Kim demiş bilgisayar can sıkıntısı yapmaz diye?,yapar hemde cok yapar.Bilgisayara biraz ara verirseniz canınızın sıkıntısını azda olsa azaltabilirsiniz.

Sosyal Aktiviteler yardımcı oluyor!
Bilgisayar değilde , kitap okuma,sinemaya gitme vb gibi aktiviteler canımızın sıkıntısını azda olsa azaltmaya yarıyor.

Can sıkıntısını yenmek için "düzenli" uyuyun!
Can sıkıntısının ve iç daralmasının bir sebebide düzensiz uykudur.Bir insan uyumadıgı zaman belki sapasağlam ayakta kalabilir ama günler geçtikçe kendini yorgun hisseder uyumak insanların en iyi ve onları en sakinleştirecek olayıdır.Bu yüzden can sıkıntısının bir nedenide düzensiz uykudur.

En son olarak...
En son söyleyeceğim şey can sıkıntısı bulaşıcı arkadaşlar.Test ettim gördüm geçirdim.Bir arkadaşınızın canı sıkılıyorsa siz ona canının sıkılmaması için yardımcı olmaya calısıyorsanız arada sizinde canınız sıkılabilir.Can sıkıntısını yenmenin tek çözümü;Sosyal Aktiviteler ve Arkadaşlarla zaman geçirmek oluyor.
İnvisible.
İnvisible.
Co Admin

<b>Üyelik Tarihi</b> Üyelik Tarihi : 30/11/11
<b>Bulunduğu Yer</b> Bulunduğu Yer : İstanbul.
<b>Mesajlar</b> Mesajlar : 1578
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 100643
<b>Yaşınız</b> Yaşınız : 28

Kullanıcı Seviyesi
Uyarı Seviyesi Uyarı Seviyesi: %0
Rep Puanı:
 can sıkıntısı nasıl atlatılır?  28i1cnc100000/200000 can sıkıntısı nasıl atlatılır?  261f97k  (100000/200000)

http://www.google.com

- Similar topics